Vergaderen

Onze natuur- en belevingsboerderij is de ideale plaats om rustig te vergaderen in een familiale sfeer. Charmeer je zakenpartners op onze authentieke locatie of krijg extra inspiratie door één van onze belevingsactiviteiten. Stuur gerust een mailtje voor meer info!

Events/ familiedagen

Een event op je bedrijf organiseren is niet altijd makkelijk. Vaak gaat er heel wat voorbereiding aan vooraf en is de bedrijfssite hier niet op voorzien. Op onze unieke locatie voorzien wij events op maat van jouw bedrijf. Wil jij een netwerkevent organiseren of een familiedag boordevol beleving? Stuur ons dan zeker een mailtje.

Teambuildings

Samen met enkele partners organiseren we heel wat toffe en professionele teambuildingsactiviteiten op onze locatie. Kom je team versterken en geniet van het Haspengouwse landbouwleven. Meer info is via mail te verkrijgen.  

Outlandish workshop

Onszelf omringen met de natuur heeft een bewezen positieve invloed op ons welzijn. Alleen al het zien van een plant kalmeert en doet ontspannen. In deze workshop maak je een outlandish terrarium. 
De terrariums hebben een klein ecosysteem met hun eigen microklimaat, perfect zelfvoorzienend en je kunt hun overal in een interieur plaatsen. Wil jij ook samen met je team inspiratie opdoen? Stuur ons dan een mailtje.

To meat or not to meat

Onze natuur- en belevingsboerderij is gevestigd op modern landbouwbedrijf. Momenteel is er veel te doen om de duurzaamheid van de landbouw. Tijdens een smaakvol diner leren we jullie alles over de pro's en contra's van de Belgische vleesindustrie en laten we jullie zien hoe duurzaam de landbouw nu echt is. 
Genieten van een heerlijk buffet EN ondertussen heel wat inspiratie opdoen kan door ons een mailtje te sturen.