Veelgestelde vragen 

Waar vind ik foto's van de activiteiten?

Created with Sketch.

Foto's en sfeerbeelden vind je altijd terug op onze Facebookpagina of Instagram. De foto's van jouw feestje worden telkens persoonlijk doorgestuurd via mail. 
Bij de kampen kan het zijn dat het enkele dagen duurt voor de foto's verwerkt zijn.

Mogen ouders ook op het feestje aanwezig zijn?

Created with Sketch.

Tijdens de activiteiten is er geen extra begeleiding nodig.
Ervaring leert ons dat het voor de kinderen vaak leuker is om een feestje zonder ouders te doen. We willen dan ook graag dat kinderen ten volle van hun feestje kunnen genieten. Ouders vragen soms ook extra aandacht, die we liever ten volle aan de kinderen geven. Wij willen deze regel voor iedereen laten gelden.
Wij zorgen voor voldoende foto's en een professionele begeleiding.

Kom je van ver? Vraag gerust suggesties voor een leuk cafeetje of brasserie om te bezoeken.

Wat bij slecht weer?

Created with Sketch.

Bij een beetje regen gaan onze activiteiten gewoon door. Hiervoor voorzie je best aangepaste kledij. 
Indien het weer ons belet om de activiteiten te doen, voorzien wij een alternatief.
Voor de verjaardagsfeestjes houdt dit in :
- Veel regen of wind : 
Wij zorgen voor een heuse Kinepolis-beleving op de boerderij. Met troeteldiertjes op de schoot kijken we een film op groot scherm. Dit wordt afgewisseld met popcorn of chips en leuke spelletjes in het thema van de boerderij.
- Heel warm (+25℃ ) : 
Dit is niet aangenaam voor de kinderen, maar ook de dieren hebben soms last van de warmte. Wij korten daarom de tijd met de dieren in en vervangen dit door super leuke waterspelletjes in boerderijsfeer! Voorzie hiervoor kleren die nat mogen worden. 

Is er eten en drinken inbegrepen?

Created with Sketch.

Bij een feestje is er drinken (water, fruitsap, chocomelk, appelsap) en een snack (koekje of een stuk fruit) inbegrepen. Wil je een echt feestmaal toevoegen aan het feestje? Dat kan voor €5/pers extra. Je kan dan kiezen uit spaghetti, pannenkoeken of hot-dog. Dit geef je best even op voorhand door.
Voor de kampen is het eten en drinken inbegrepen in de prijs. Wij voorzien ongelimiteerd drinken en zorgen dat de kinderen niet met honger naar huis gaan! De maaltijden verschillen van dag tot dag.

Mogen we de boerderij ook zonder afspraak bezoeken?

Created with Sketch.

Wij werken voornamelijk op reservatie. Wel zijn er regelmatig events of open speeldagen voorzien waar iedereen welkom is. Wanneer deze zijn vind je terug bij het tabblad vrije bezoeken / events.  

Mogen we de dieren eten geven?

Created with Sketch.

De dieren hebben een op hun behoefte afgesteld dieet, er mag dus geen zelf mee gebracht voer gegeven worden. Dit omdat we hier geen controle over hebben en we dus niet weten wat de dieren van jullie krijgen. Onder begeleiding is het wel mogelijk om de dieren te voederen.

Fakkelspelen vanaf 6 jaar? Is dat niet te jong?

Created with Sketch.

Nee hoor! Meestal is het zelfs zo dat kinderen met een jongere leeftijd de fakkelspelen nog veiliger lopen, omdat ze vaak meer schrik hebben om iets mis te doen. 
Net zoals bij ouderen groepen maken we steeds strikte afspraken. Kinderen die hun daar niet aan houden wandelen verder zonder fakkel. We hebben minstens 2 begeleiders en voor grote groepen meer, zo hebben we alles nauwlettend in het oog.

Wat met het coronavirus?

Created with Sketch.

We houden ons steeds aan een strikt corona-protocol. Bij de feestjes is het steeds de bubbel van de jarigen. Voor de kampen vormen we onze eigen bubbel. Alle materialen en handen worden voldoende ontsmet. We beschikken over genoeg ruimte om zowel buiten als binnen afstand te kunnen bewaren. Indien de maatregelen verstrengd worden of feestjes niet kunnen doorgaan, wordt u hier steeds van op de hoogte gebracht. Wil je nog meer info over onze maatregelen? Stuur ons gerust een mailtje!

Kan ik ook een cadeaubon bestellen?

Created with Sketch.

Ja hoor! Wil je niet weer een materieel cadeautje geven aan je kind voor zijn verjaardag, Kerstmis, ...? Geef je kind dan een onvergetelijke activiteit op onze boerderij. Wij hebben leuke cadeaubonnen met een kleine verrassing. Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie. 

Ik kan niet meer aanwezig zijn op de kampdag. Wat nu?

Created with Sketch.

Indien je een plaatsje hebt gereserveerd, maar je niet meer aanwezig kan zijn hiervoor probeer je best je ticket/ inschrijving door te verkopen aan een ander kindje/ kennis. Indien je ons de naam van de plaatsvervanger bezorgt is dit in orde. De financiën regel je best onderling.
Wegens veel misbruik van ons systeem zijn we helaas genoodzaakt om strikte regels te stellen. We storten enkel nog geld terug op vertoon van een ziekte briefje.