Natuur- en belevingsboerderij Engageer je bij ons!

Maak kennis met de 'Join the Fun'-pagina bij onze Natuur- en Belevingsboerderij! We zoeken altijd naar enthousiaste mensen die ons willen bijstaan in het vervullen van onze missie en het helpen groeien en bloeien van onze boerderij. Hier beneden ontdek je hoe jij deel kunt uitmaken van ons boerderij avontuur.

Word een vrijwilliger

We kunnen altijd extra vrijwilligers gebruiken om ons te helpen bij onze dagelijkse activiteiten en evenementen. Momenteel zoeken wij :
- Handige harry's voor de herstellingen van onze go-carts
- Toffe koks voor het voorzien van warme maaltijden tijdens onze kampen
- Dierenzotten voor het proper maken van onze hokken of voederen van de dieren
- Leuke begeleiders voor onze zorggasten
- Groene vingers voor tuinonderhoud en aanplantingen


> Contacteer ons snel!

Word een monitor

Ben jij gek van kinderen, gek van dieren en zelf een beetje gek? Word dan monitor op onze natuur- en belevingsboerderij. Je helpt ons met het begeleiden van de kampen, verjaardagsfeestjes en andere activiteiten. Je zorgt mee voor een tof programma en bezorgt kinderen een onvergetelijke dag. Vanaf je 14de kan je al meelopen met een ervaren monitor, vanaf je 16de word je beschouwd als een volwaardig teamlid.
(Leeftijd is slechts een getal, dus wees gerust, je bent ook nooit te oud om een monitor te zijn bij onze Natuur- en Belevingsboerderij!)
 
> Contacteer ons snel!

Word een partner

We werken graag samen met organisaties en bedrijven die onze waarden delen. Als u geïnteresseerd bent om partner te worden van onze boerderij, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Samenwerken = versterken --> elk voorstel is welkom!

> Contacteer ons snel!

Word een recycler

Geef jouw oude speelgoed een tweede leven! Ook andere materialen zijn welkom. Momenteel zoeken we : go-carts, buitenspeelgoed, gezeldschapsspellen, materialen in het thema van de boerderij en de natuur.


> Contacteer ons snel!

Word een sponsor

Als sponsor van onze Natuur- en Belevingsboerderij kunt u ons helpen onze missie te vervullen en ons te ondersteunen. Door ons te sponsoren, kunt u tevens uw naamsbekendheid vergroten. We werken graag met u samen om een sponsorpakket samen te stellen dat past bij uw budget en behoeften. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

> Contacteer ons snel!

Word een promotor

Als promotor kunt u ons helpen onze boerderij te promoten en meer mensen naar ons toe te trekken. Ben jij een influencer of woon je misschien aan een drukke baan waar een banner mag hangen?
Laat ons gerust iets weten en krijg gratis kampdagen of andere geschenken in return!
-> U kan ons ook altijd helpen door onze activiteiten te delen op sociale media en onze evenementen te promoten, of onze boodschap te verspreiden. Spread the word!

> Contacteer ons snel!

Word een collega

Als je geïnteresseerd bent om een collega te worden bij onze Natuur- en Belevingsboerderij, dan verwelkomen wij u graag in ons team. Als collega bij onze boerderij, krijg je de mogelijkheid om samen te werken met ons gepassioneerd team, terwijl je ook bijdraagt aan onze missie om educatieve en leuke ervaringen te bieden aan onze bezoekers.

Werken op onze Natuur- en belevingsboerderij :
- Spontane sollicitaties zijn altijd welkom!

Werken bij boer Piet :
- Studenten en seizoenarbeiders om in de zomervakantie te dunnen, in het oogstseizoen te plukken of in de winter te snoeien.
- Medewerker in fruitbedrijf die om kan met bedrijfsverantwoordelijkheid.

> Contacteer ons snel!

Join the Fun!

Belgium

Onze privacyverklaring is van toepassing.