Groepen

Voor een leuke uitstap met je groep, school of klas ben je bij ons op het juiste adres. 
Dit kan voor slechts €2 / persoon. 
 Hierbij kan je tal van leuke extra's boeken op maat van jouw groep.

Voorbeelden van extra activiteiten :
-Op stap met de boer of boerin
-Het grote plantagespel
-Wandeltocht doorheen de boomgaard
-Knuffelmoment met de dieren
... ... ...

Scholen

Voor een educatieve rondleiding op de boerderij ben je bij ons op het juiste adres. We ontvangen groepen van alle leeftijden. (Kleuterklas tot hoger onderwijs.) In samenspraak met de school passen we ons programma aan, zodat we aan zoveel mogelijk leerplandoelen kunnen voldoen.

 Deze hoeve maakt deel uit van het netwerk Boeren met Klasse Limburg. Daardoor ontvangt u voor een bezoek aan deze boerderij een provinciale subsidie van € 50 / dagdeel.  

-Steeds op afspraak- 

Buitenschoolse initiatieven

Wil je een uitstap maken met je jeugdvereniging, kinderopvang, zorggasten, rusthuis, ...? Kom dan bij ons een bezoekje brengen aan de dieren, boomgaard of speelweide. We passen ons programma in overleg aan.
 
Leeftijd : van jong tot oud


-Steeds op afspraak- 

Meerdaagse

Tijdens onze meerdaagse kan je uitgebreid genieten van onze Haspengouwse natuur of het boerderijleven van alledag. Plan je een boerderijklasse of kom je liever op bezinningsdagen? Vraag ons voor een offerte op maat en bekijk tal van leuke activiteiten. 

Let op. Wij gaan volop voor beleving en overnachten dan ook in een grote bivaktent met uitzicht over de boomgaard. Verder is er alle accommodatie voorhanden om van jullie meerdaagse een onvergetelijke ervaring te maken.