Activiteiten voor kleine groepen en gezinnen

Heel het jaar mogelijk :

Rondleiding op onze natuur- en belevingsboerderij 

Een rondleiding op maat van volwassenen en/of kinderen. Volwassenen : uitleg over onze werking + varkens en fruitbedrijf van boer Piet. Kinderen : speelmogelijkheden, bezoek aan de dieren, op de tractor zitten. 
Tijd : 1.5u - Prijs : €10/pers startend vanaf €60
-> Vanaf 10 personen €6/pers extra

 

Knuffelmoment met de dieren 

Samen met kinderen en/of volwassenen bezoeken we de boerderijdieren, verschonen we de hokken en geven we eten en drinken aan de dieren. 
Tijd : 1u - Prijs : €8/pers startend vanaf €50 
-> Vanaf 10 personen €5/pers extra

 

Wandeling doorheen de boomgaard 

Tijdens een wandeling van 1.5km komen jullie allerlei toffe spelletjes tegen. a.d.h.v. ludieke filmpjes geeft boer Daan jullie uitleg over hoe onze appels en peren worden geteeld. De wandeling is ook tof zonder kinderen. 
Tijd : 2u  - Prijs : €2/pers

Van september t.e.m. april : 

Fakkelspelen 

Een begeleide fakkeltocht (3,5km) doorheen de boomgaard waarin op een ludieke manier uitleg wordt gegeven over ons fruit. Plezier voor jong en oud! Inclusief warme choco, jenever en marshmallows. Kom je met kinderen? Dan hebben we voor jullie toffe spelletjes in petto! 
Tijd : 2.5u - Prijs : €12/pers startend vanaf €80 

 -> Vanaf 10 personen €8/pers extra

 

Fakkeltocht
Een wandeltocht met fakkels (1,5km) doorheen de boomgaard. Onderweg zijn er filmpjes te vinden over hoe onze appels en peren worden geteeld.  
Tijd : 2u - Prijs : €6/pers

 

Snoeicursus appels/ peren 

Sla je handen uit de mouwen en leer alles over hoe een appel of perenboom gesnoeid moeten worden. Ga aan de slag met verschillende plantmogelijkheden en leer meer over de fruitteelt. (16+) Tijd : 1u - Prijs : €8/pers startend vanaf €50
-> Vanaf 10 personen €5/ pers extra

Overnachten op den Mierhoop

Onze natuur- en belevingsboerderij is de ideale plaats om tot rust te komen in het prachtige Haspengouw. Vanuit je eigen volledig uitgeruste Tiny House ontdek je de vele troeven die het Limburgse platteland jullie te bieden heeft. Kom genieten van dit Tiny wonder! 
Dit concept is mogelijk gemaakt i.s.m. Toeren bij boeren.